CING-CEs årsmöte och 16-årsjubileum i Zürich 4-6:e oktober 2013

Som redan har antydits kommer årsmötet för 2013 av gå av stapeln i Zürich den första helgen i oktober. Här kan ni ta del av det preliminära programmet med uppskattade kostnader för varje aktivitet. Programmet kan komma att ändras fram till årsmötet men det brukar röra sig om små ändringar i sådana fall.

Preliminärt program Zürich 2013

Vi uppmanar alla som överhuvudtaget funderar på att deltaga att boka hotell redan nu för att inte stå lottlösa när det beger sig. Som vanligt har vi blockerat en del rum på ett bra hotell och ni kan avboka utan kostnad fram till en vecka före årsmötet. Använd nedanstående formulär för att få de speciella priser på hotellrum som vi har förhandlat fram. Formuläret skickar ni per mejl eller fax direkt till hotellet, inte via CING-CE.

CROWN PLAZA Reservation form

Glöm inte att anmäla er till oss också så att vi vet att ni kommer! Skicka helt enkelt ett kort mejl med namn på de som kommer, vilket hotell ni har tänkt att bo på samt vilka aktiviteter ni vill vara med på. Ange även om ni är intresserade av gemensam middag på söndagskvällen.

Om ni fortfarande inte vet om ni ska komma, kan ni se efter hur roligt vi hade det förra året i Bologna!

Fotokollage Bologna 2012

Om ni har några frågor så hör gärna av er till oss: continentaleurope{at}cing.chalmers.se