Vårfest på Asa herrgård 5 maj 2018

Vårmötet började med lunch på Asa herrgård. Båttur och slussning med ångbåten Thor. 
Efter vårmötet hölls kalas med dans och vikingainspirerad sång av styrelsen.

 

 

 
90-årsfest i Småland 21 oktober 2017

Lokalavdelning Småland-Blekinge fyllde 90 år och Myresjöhus fyllde också 90 år.
Höstmötet började med lunch på Myresjöhus fina lunchrestaurang och guiderna berättade om Myresjöhus 90-åriga historia. Tårtkalas och därefter visning.
Kalasdags på hotell Ullinge med höstmöte, middag, styrelsens uppträdande och dans till Chris Wagners.


 

  Vårfest och 100-års jubileum i Stockholm 2017


   

   

 

 

 

 
  
 

  
Höstfest i Växjö 22 oktober 2016

 Höstmötet började med lunch på Braås lunchrestaurang.
Därefter studiebesök på Volvo CE som är är världens ledande tillverkare av ramstyrda dumprar.
Nästa studiebesök var på Fogmaker International AB i Växjö. Fogmaker, som är marknadsledande i Europa, utvecklar, tillverkar och säljer brandsläcksystem med vattendimma under högtryck för motorrum och andra utrymmen.
Årsmöte och fest i Kristina Nilssons Villa Vik. 

   


  

  

  

  

  

  

  
 
Vårfest i Ljungby 16 april 2016

 Vårmötet började med lunch på Restaurang Åsikten och ett besök på Emballator Lagans Plast. Temat för dagen var "Vera med mera" som innebar ett besök på Vera Sandbergs gata och att skåla för den första kvinnliga chalmeristen. Vi besökte också Sagomuseét. Vårmötet hölls på Hotell Terraza och därefter kalas, dans och cubainspirerad sång av styrelsen.
 
  
                   

Höstfest i Jönköping 24e september 2015

 

Föreningens höstmöte ägde den här gången rum i Jönköping. Som vanligt inleddes arrangemanget med ett studiebesök. I år besökte vi Jönköpings Energis anläggning i Torsvik. Kvällens höjdpunkt var 1986 års spex Viktoria på Jönköpings teater och därefter spexkalas. 


  


  
  
            


        
Vårfest i Huskvarna 25e april 2015

 

Föreningens vårmöte ägde den här gången rum i Huskvarna. Inledningsvis möttes alla deltagare upp för en riktig hockey-lunch på Kinnarps Arena. Med mätta magar begav sig gruppen sedan till företaget Husqvarna för ett mycket intressant studiebesök följt av guidad tur på fabriksmuseet. På kvällen vankades fest på stadshotellet med middag, årgångarnas skål och dans. 

Höstfest i Sävsjö 25e oktober 2014

Höstmötet den 25 oktober hölls i Sävsjö och när vi ändå var där så passade vi på och lära oss hur villor byggs genom att besöka Sävsjö trähus och hur ostkakor tillagas hos Ostkaksbageriet i Vrigstad. Våra studiebesök hade verkligen ett Smålandstema denna gång! Höstmötet hölls på Ljunga Park där jubileumsstipendiet delades ut och det kalasades och dansades inpå småtimmarna. 


Vårfest i Sölvesborg 5e april 2014

Temat på träffen var "Raka vägen genom stenåldern". Vi besökte anläggningen av nya E22 utanför Sölvesborg. Där studerades anläggningen av vägen men också de arkeologiska fynd om gjorts där.Sidan uppdaterad 2015-05-12