CING Norges kommande events-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CING Norge inviterar till vandring längs Akerselva tisdag 24 april kl 17.00 


En vandring längs Akerselva erbjuder spännande historia om norsk industri, om den sociala och kulturella utvecklingen i Oslo och dessutom vackra vyer av älvens forsande vatten. '
En mycket kvalificerad guide leder vår ca. 2,5 km långa vandring längs bekväma vandringsstigar (barnvagn går bra) och kommer också att berätta om huruvida Chalmerister har bidragit till utvecklingen i området.
Vandringen avslutas med att vi äter och dricker något tillsammans på ett matställe till sorlet av Akerselvas forsande vatten.

Samling och start:
Kl. 17.00 tisdagen den 24 april vid Bentsebrua (korsningen mellan Bentsebrugata och Akerselva i Torshov - Sagene, Oslo)

Vandringens slut: Ca. kl. 18.30, i området kring VULKAN, Grünerløkka, med en enklare måltid på lokalt matställe på egen bekostnad.

Anmälan: Alla Chalmerister med familj och vänner är välkomna.
Sänd in anmälan innan den 18 april genom en betalning av 50kr för CING & 100kr för icke CING per person (familj räknas som person) till konto: 7159.05.42843.
Betalningen är för guidningen. Uppge namn på de som betalningen gäller. Begränsad antal deltagare, först till kvarn…..VÄLKOMNA!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------