Kommande aktiviteter.

Höstens program för CING Skåne Örestad.

Höstens program är nu fastlagt även om något datum fortfarande är preliminärt.

Industribesök på Välinge Innovation i Viken tisdagen den 11 september.
Välinge Innovation är kanske mest känt för det s.k. klickgolvet men bedriver utveckling inom flera olika områden, och är under stark expansion worldwide. Vi har blivit utlovade information både om aktuell produktion och om utvecklingsplaner. Antalet deltagare är begränsat till 30.

Besök på Max IV och ESS i Lund den 18 oktober.
De mycket omtalade anläggningarna MAX IV och ESS behöver ingen närmare presentation. Vi är mycket glada att vi fått möjligheter att göra detta besök. Antalet deltagare kan bli begränsat.
Efter detta besök hålls
Årsmöte för CING Skåne Örestad i Lund den 18 oktober.
Lokal är ännu inte fastställd. Årsmötet är öppet för alla (även om du inte deltagit i besöket på MAX IV-ESS), men du måste anmäla dig så att du får handlingar inför mötet.

Gåsmiddag den 16 november.
Datum är preliminärt, vi letar fortfarande lokal. Att gåsmiddagen planeras en vecka efter Mårtensafton beror dels på att vi förmodar att många redan bokat in Mårtensafton för egen gåsmiddag och dels på att den 9-11 november hålls minneskonsert för Jan Johansson i Göteborg.

Som avslutning på höstprogrammet kan du se
Chalmersspexet GERONIMO i Halmstad den 23 november.
Lokalavdelning Halland inbjuder oss till sitt årliga evenemang med spex och kalas.


Alla som har fungerande mailadress (eller begärt få information per brev) kommer att få mera detaljerade kallelser i god tid, men notera redan nu aktuella datum i din kalender.
Gör gärna en preliminär anmälan redan nu så att vi kan se hur stort intresse det är för de olika aktiviteterna.