Besök på Arcus AS

Chalmerska ingenjörsföreningen (CING) i Norge inviterar medlemmar och deras familj och vänner till ett studiebesök på Arcus AS. Arcus är en ledande nordisk producent och distributör av alkoholhaltiga drycker med flera välkända och klassiska märken i sin portfölj, såsom Gammel Opland, LINIE aquavit, och Braastad Cognac.


Tid: Torsdag 16:e juni, klockan 17.00.


Plats: Destilleriveien 11 (Hagan/Gjelleråsen). Uppemöte i lobbyn på mottagningscentret "Destilleriveien 11" (https://destilleriveien11.no/).


Vi kommer få en omvisning som varar i ca. en timme. Efteråt så kommer det även ges tillfälle till provsmakning av olika norska akvaviter, för de som så önskar (detta kostar 140 NOK och tar ca. en timme).
 

Anmälan: obs. åldersgräns 20 år.

Sänd en e-post till cingnorge@gmail.com med namn på deltagare samt vilka som är medlemmar i CING. Om ni önskar delta i provsmakningen, skriv även vilka det gäller och betala sedan 140 NOK per person till Chalmersska Ingenjörsföreningen
Norge, Kontonummer (DnB) 7159.05.42843 (glöm inte skriva namn på betalningen). Alternativ betalningsmetod: sänd pengar på Vipps till Mauritz Ryding +47 4652 0326.

Det är begränsade platser, så först till kvarn gäller; om ni skulle få förhinder, så uppskattar vi naturligtvis ifall ni ville meddela detta till oss. Anmälningsfristen är söndag 5:e Juni.

 

Transportförslag: parkeringsmöjligheter skall finnas på plats för er som tar bilen; för kollektivtransport så ta buss 380 till Morteveien, därefter är det ca. 20 min promenad.


Frågor kan riktas till CING Norge eller Mauritz Ryding via uppgifterna ovan. Notera att det kan förekomma fotografering vid
arrangemanget och att bilder kan bli publicerade i vårt medlemsblad Avancons; ingen person vill bli namngiven utan explicit godkännande.