LinkedIn för nätverksbyggande och affärsskapande

Välkomna till höstens första träff med Ledarskapsnätverket Avancez den 23/9!

LinkedIn är idag världens största affärsnätverk och erbjuder möjligheter till att bygga ditt personliga varumärke, konvertera till affärer eller hitta ditt drömjobb. Trots potentialen kan det ibland kännas utmanande att bryta igenom bullret och skapa nya kommunikationsvanor. Ledarskapsnätverket Avancez har nu förmånen att bjuda in till en träff där LinkedIn-experten Pontus Roos guidar oss kring temat LinkedIn för nätverksbyggande och affärsskapande.

Pontus har grundat Linkedcoach.nu och beskriver det så här: ”På LinkedIn bygger vi tillsammans relevanta nätverk där vi pratar med kunder, konkurrenters kunder och även hittar nya anställda. Den dagen du gillar att öppna LinkedIn-appen och nyfiket scrollar runt och nätverkar med dina kontakter, då är du en bra bit på väg. För allt bygger på en positiv vana. Det är egentligen som vilken träning som helst och ibland behövs en coach för att nå sina mål!"

Träffen äger rum digitalt torsdagen den 23 september kl 18:15. Alla chalmerister med ett intresse för ledarskap är såklart välkomna!

Anmäl dig till träffen via denna länk: https://forms.gle/EmNFLVKqyEBendPi7
Kan du inte delta? Intresseanmäl dig här och få information om framtida träffar: https://forms.gle/85dCZypBT3tBnDAe9

PS.  Du har väl inte missat att vi har en nätverksgrupp på LinkedIn? Ansök om medlemskap på 
https://www.linkedin.com/groups/9052149/ så godkänner vi den så snabbt vi kan!

Varmt välkommen hälsar,
Sofia Alexandersson med styrgrupp
CING Lokalavdelning Väst