Chalmersspex i Stockholm 17 november!

Nyuppsättningen av Chalmersspexet Christina från 1989 besöker Dieselverkstaden den 17 november! Föreställningen börjar kl 19 och biljetter finns på Ticketmaster för 350 kr. Biljetter är tillgängliga fram till föreställningsstart eller tills de säljer slut!

Biljetter

För de som vill delta i den tredje akten, spexkalaset, finns även möjlighet till detta! Vi har abonnerat Bistro Sickla och middagen börjar när spexet har riggat ned. Fram tills dess finns ett ypperligt tillfälle att mingla med chalmerister och spexintresserade! Kalasbiljetten kostar 400 kr inkl dryckespaket. OSA via länken senast 4/11.

Anmälan till spexkalaset
 

Om spexet

Westfahliska freden är avklarad, alla är trötta på krig och en skör balans mellan olika grenar av kristendomen är uppnådd. Men var kommer makten att hamna?

I det lilla kungariket Sverige har en lysande begåvning uppnått myndighetsålder. Gustav II Adolfs enda dotter, Christina, ska ta på sig regentrollen. Vad kommer att hända? Hur ska ansvaret och arvet som Vasaättens och reformationens yttersta utpost förvaltas? Alla på slottet Tre Kronor tassar tyst och undrande i de kalla rummen. En del tassar runt med förhoppningar om giftermål. Men ungdomen har tack och lov sina egna regler och tankar. Kärleken hägrar och kommer att segra. Men vem älskar vem och vad är egentligen seger?

Spelet kan börja...

Vi ser fram emot att välkomna både er och spexet till Dieselverkstaden i Sickla!