Fyra studiebesök inplanerade i vår

Hallandsavdelningen kommer under våren att besöka fyra intressanta labbmiljöer på Hög­ skolan i Halmstad och samtidigt där hålla sitt årsmöte.

Chalmersska Ingen­jörsförenings Hallandsav­delning och Högskolan i Halmstad har samverkat framgångsrikt i många år och det finns stolta tradi­tioner att värna om. En tradition är att Hallandsavdelningen varje år besöker Högskolans Utexpo där årets två vinnare av Chalmersska Ingenjörsförening­ens Hallandsavdelning Stipendium delas ut till några synnerligen väl genomförda exa­mensarbeten. Så kommer att ske i samband med UTEXPO 24­-26 maj även detta år.

Hallandsavdelningens årsmöte förläggs till Högskolan i Halmstad måndagen 14 maj med början kl 15. Årsmötet inleds med en mycket spännande och intressant rund­vandring mellan de lite mer publika labben HCH, ECD, DLC och FAB­lab. Rundvandringen beräknas vara klar 17. Årsmötesförhandlingen börjar kl 18 på konferensrum HAV på våning 22 i Trade Center där enklare förtäring intas och vi förhoppningsvis njuter av en vacker solnedgång.

För årets Chalmersspex i Halmstad har vi redan bokat både Figarosalen och Festsalen på Halmstad Teater 23 november 2018 för föreställning och efterföljande traditionsenligt kalas.

Ulf Johansson, CIV83, Ordförande