Höstmöte med efterföljande Spex & Höstkalas

Välkommen till CING:s traditionella Höstmöte med efterföljande Spex & Höstkalas lördagen den 7 november!

Ja, traditionellt vad gäller innehållet, men mer otraditionellt vad gäller hur vi presenterar det, detta förstås på grund av pågående Coronapandemi.

Vi kommer även i år att kombinera Lokalavdelning Västs och Moderföreningens höstmöten med sociala aktiviteter. Vi kommer att sända allt digitalt och beroende på hur situationen gällande Covid -19 ser ut kanske vi även kan erbjuda er att delta i vissa delar på plats. Mer information och videolänkar kommer skickas ut till deltagarna närmare mötet.

Anmäl dig gärna på länken innan söndagen den 1 november.
 

- Höstmöten, föreläsning och prisutdelning -

Eftermiddagen inledas med LA Västs höstmöte, följt av moderföreningens höstmöte. Därefter blir det en föreläsning från en Chalmersforskare från institutionen för rymd-, geo- och miljövetenskap vid Onsala rymdobservatorium. Efter det följer prisutdelning för årets Jubileumsstipendiater och Gustaf Dalénmedaljör.

Möten, föreläsning och prisutdelning kommer att ske på Chalmers och streamas för CINGs medlemmar digitalt. Mer information och videolänk kommer skickas ut till deltagarna närmare mötet.
Handlingar till modeföreningens mötet finns här.
Agenda till LA Väst Höstmöte finns här.

- Spexföreställning -

I år kommer vi kunna erbjuda CINGs medlemmar den fantastiska möjligheten att uppleva Chalmersspexet Carl von Linné hemifrån soffan. Föreställningen kommer att streamas live från Chalmers med start kl 17.
Mer information om hur det hela kommer att gå till kommer längre fram.

- Höstkalas -

Lokalavdelning Väst bjuder traditionsenligt in till Höstkalas. På grund av Covid-19 kommer årets Höstkalas å ena sidan vara en digital tillställning men det innebär å andra sidan att i år kan alla CINGs medlemmar delta. Kvällen kommer att innehålla både gemensam middag och underhållning. Så passa på att vara med på denna härliga kväll i sann Chalmersanda. Mer information kommer längre fram.