Vårmöte 2019 i Kalmar

Nu ser vi fram emot Kalmarunionen 2,0!

Vårmötet, som tidigare meddelats, kommer att vara i Kalmar den 6 april med mottot Kalmarunionen 2,0, Det blir studiebesök till Linnéuniversitetets splitt nya lokaler med guidning. Skanska kommer att berätta om byggprocessen och de krav och förutsättningar som gällde för detta byggprojekt i delar av Kalmars hamnområde. Inte bara universitetet kommer att verka i fastigheten utan också E-hälsan kommer att ha verksamhet där. Den kommer att presenteras av vår medlem David Skullered, E95, som till vardags arbetar på E-hälsan. Centralt belägna Stadshotellet blir vårt kalas och övernattningsställe så transporterna blir korta denna gång. Det kan bli justeringar i aktiviteterna för allt är inte helt bestämt än.

För den som verkligen planerar i förväg så skriv in 19 oktober 2019 i almanackan för då blir det Höstmöte i trakterna av Gislaved och Hestra. Det var ju ett tag sedan vi var i västra delarna av Småland så det är dags nu.

Har du frågor, synpunkter eller saknar inbjudningar till Vår- och Höstmöten så hör av dig till undertecknad på adressen bjorn.andersson.hem@home.se

Välkomna till Vårmötet!

BJÖRN ANDERSSON, E84