Senior-Emil/ia 5 december kl. 17

Torsdagen den 5 december kl 17 är det dags för nästa Senior-Emil/ia på Karla Café. 

 

Magnus Key, V 68 gjorde sina första 5 år efter examen på Skanska i Göteborg och var med om utbyggandet av oljeraffinaderiet Scanraff i Brofjorden. Resterande yrkesverksamma år var Magnus på JM. De sista 15 åren som vice VD och då huvudansvarig för att utveckla JM som bostadsutvecklare.

I berättelsen "Mitt liv som bostadsbyggare" får vi höra om rollen som vice VD med konkurrentföretaget Skanska, då 85%–ig ägare och hur det gick till när Skanska lämnade JM.

Magnus var med i den politiska processen i början 90-talet och påverkade när den borgerliga Carl Bildt–regeringen avvecklade bostadssubventionerna och marknadsanpassade bostadsrättsproduktionen. Vi får veta hur JM utnyttjade det marknadsmässiga försprång man fick genom att medverka i och förstå den förändring som detta innebar.

Hur och var

En trappa ned på Karla Café som ligger i hörnet av Karlavägen och Sibyllegatan. Kollektivåkare tar T-banan till Stadion och går ut Karlavägsutgången. Var och en beställer mat och dryck enligt caféets à la carte meny och vi blir serverade i vårt separata rum en trappa ned. Caféets meny finns på deras webbsida och de har öppet till kl 20.

Vi vill vara säkra på att alla får plats och att vi blir tillräckligt många, så vi ser gärna att ni anmäler er så snart som möjligt.

PS. Alla är naturligtvis välkomna på Senior-Emil/ia. Det är inget krav att vara dagledig.

Klicka här för att anmäla dig