Värmland - Dal

Välkommen till Värmland-Dals lokalavdelning!

Värmland-Dal är lokalavdelningen för chalmerister i Värmland och Dalsland.

Föreningen är till för att nätverka, träffas och diskutera ämnen som är intressanta för medlemmarna. Hör gärna från dig och ge oss tips och idéer.  Vi vill passa på och meddela att vi finns på Facebook som Cing Värmland-Dalsland. Vi har gjort en nystart i vår lokalavdelning och valt ny styrelse. Inget fel på den gamla, men de flesta ville inte fortsätta. De tyckte 15-30 år i styrelsen var lagom! 

Ny ordförande blev Patricia Edvardsson, I 00, ny kassör Thomas Otto, K71, Ledamot Nicklas Gustafsson I 97. Erik Ruhe E73 är kvar som vice ordförande. Styrelsen finns under fliken Styrelse.

Första programpunkten på vår nystart var en after work på Nöjesfabriken. Vi var några Chalmerister som träffades och hade trevligt. Nästa program är ett höstmöte. Kallelse och info kommer

Och så lite admin:
Kallelser alltid skickas ut via e-post så för att inte missa någon info, gå in på Medlemskap / Adressändring och uppdatera era uppgifter. Eller maila oss! Vi kommer inte att skicka ut brev med frimärke!

Våra aktiviteter kommer att annonseras på hemsidan.

Mer information :
Ring eller maila på vår nya mailadress: cing.varmdal@gmail.com eller till vår ordförande Patricia Edvardsson, patricia.edvardsson@ricvida.com , 0703 100 605, eller någon annan i styrelsen.

Bästa Chalmershälsningar, 
Styrelsen Cing Värmland-Dalsland


 

Kontakta oss

Patricia Edvardsson, I 00, ordförande.

0703 100 605
patricia.edvardsson@ricvida.com
cing.varmdal@gmail.com