Styrelse Lokalavdelning Väst 2022
 

Lars Stålheim, Fd83 – Ordförande
+46 709 87 48 97

Mitt fokus: LA-väst ska vara värdefull för både nya och gamla chalmerister.

Lockades till Chalmers av studieupplägget och festkulturen. Aktiv både inom studentkåren, sektionen och linjenämnden där utformningen av D-sektionen fortfarande bär mina spår.
Projektledning på Ericsson i Mölndal har sedan fört mig över hela jordklotet. Likaså har kunskaperna kommit väl till pass i O-ringen och mindre tävlingar här hemma.

Matilda Halldén, Z18 – Kassör
+46 767 77 68 72

Mitt fokus:  Se till att vi har en bra ekonomi så vi kan prioritera att skapa bra verksamhet och mötesplatser för alla medlemmar!

Engagerade mig mycket i arbetsmarknadsfrågor och arrangerade några mässor under studietiden. Jobbar med kvalitetssäkring av mjukvara och självkörande truckar och tycker att ett bra helhetsintryck är viktigt. Annars bakar jag en del bröd och lagar mat och spenderar gärna tid på vandring i både små och storslagna områden.

Alexander Berggren, Z16 – Sekreterare
 

Mitt fokus: Skapa förutsättningar för alla generationers alumner att socialisera sig och ha trevligt genom att vara med och driva Club Avancez och även ansvara för mötesprotokollen.

Social Göteborgare med blandade Chalmersengagemang i bagaget, som sedan exjobbet arbetat med laddning av elbilar och innovation. Njuter av stunder med nära och kära, och att koppla av med böcker och poddar. Fritiden spenderas helst vid kusten. Några intressen är vandring, traillöpning, cykling, klättring och skidåkning.

Arne Billestedt, E76 – Eventansvarig
+46 761 11 37 40

Mitt fokus: Att skapa mötesplatser och aktiviteter som erbjuder CINGs medlemmar kontakter sinsemellan, samt kontakter med Chalmers och med studenterna på Chalmers. Avancezklubben är mitt skötebarn.

Inledde studentkarriären på Chalmers som fanbärare och senare kompendiesekreterare i
E-teknologstyrelsen. Senare 2e VO inom KS 75/76 med fokus på arbetsmarknads- och praktikfrågor.
Den professionella karriären har skett inom IT-världen och hos företag som IBM, Siemens och Atea.

Marcus Hilding Södergren, F20
 

Mitt fokus: Att bygga gemenskap som stärker individer, ger positiv energi och gör skillnad både direkt och indirekt. Har fokus på Ledarskapsnätverket Avancez. 

Flyttade till Göteborg och Chalmers då utbildningen lockade. Vad jag inte visste var att kulturen och chalmersandan var det som skulle få mig att bli fast. Genom min chalmerstid har jag engagerat mig i bland annat musik, humor och styrelsearbete och hela tiden älskat gemenskapen och framåtandan. 
Har ett stort intresse för teknik och ledarskap vars frågor jag gärna diskuterar och reflekterar kring ute i naturen medan jag åker skidor, vandrar eller seglar. 

Lars Bern,  Industriell ekonomi + Entreprenörskolan -01
+46 730 61 00 57

Mitt fokus: Inspirerande möten där medlemmar kan bredda sitt chalmersnätverk och få insikt om Chalmers avtryck i Göteborg och omvärlden.

Värmlänning med mer än halva livet i Götet. Allätare inom innovation, såväl tekniskt som affärer. Har rört mig från alltifrån eget start-up till kommunala storbolag. Brinner för fortsatt stimulans av Göteborgsregionens och Västsveriges historiska utvecklingssprång. Gift med kemi-Sofia, två barn. Orienterar, springer (ibland ultra) och gärna för många skidresor till de norska fjällen för längdåkning
och telemark.

Svante Bergö, F68 – Ordf. Senior-Emil
+46 733 22 33 99

Mitt fokus: Senior-Emil, hemsidan och jazzkvällar på Wijkanders. Webmaster för
"Senior-Emils morgonpepp"

Tidigare kårordförande och spexdirecteur (60-talet). Krönte mina industriella äventyr med gymnasielärare i Ma, Fy och Data. Hängiven amatörjazzpianist och pianostämmare.

Mail till lokalavdelning Väst är cing.vast@gmail.com