Styrelse Lokalavdelning Väst 2021
 

Lars Stålheim, Fd83 – Ordförande
+46 709 87 48 97

Mitt fokus: LA-väst ska vara värdefull för både nya och gamla chalmerister.

Lockades till Chalmers av studieupplägget och festkulturen. Aktiv både inom studentkåren, sektionen och linjenämnden där utformningen av D-sektionen fortfarande bär mina spår.
Projektledning på Ericsson i Mölndal har sedan fört mig över hela jordklotet. Likaså har kunskaperna kommit väl till pass i O-ringen och mindre tävlingar här hemma.

Matilda Halldén, Z18 – Kassör
+46 767 77 68 72

Mitt fokus:  Se till att vi har en bra ekonomi så vi kan prioritera att skapa bra verksamhet och mötesplatser för alla medlemmar!

Engagerade mig mycket i arbetsmarknadsfrågor och arrangerade några mässor under studietiden. Jobbar med kvalitetssäkring av mjukvara och självkörande truckar och tycker att ett bra helhetsintryck är viktigt. Annars bakar jag en del bröd och lagar mat och spenderar gärna tid på vandring i både små och storslagna områden.

Sofia Alexandersson, M18 – Klubbmästare
+46 738 41 21 40

Mitt fokus: Skapa mötestillfällen som skänker glädje och inspiration till chalmerister i alla åldrar. Driver Ledarskapsnätverket Avancez.

Tekniktokig bonnatös som driver projekt med stor entusiasm, både yrkesmässigt och i LA Västs regi. Åkte under chalmerstiden runt i Sverige på mässor och rekryterade blivande studenter, samt ledde projekt inom Ingenjörer utan gränser. Har ett stort friluftsintresse och tillbringar varje år flera veckor i tält uppe i de svenska och norska fjällen.

Arne Billestedt, E76 – Eventansvarig
+46 761 11 37 40

Mitt fokus: Att skapa mötesplatser och aktiviteter som erbjuder CINGs medlemmar kontakter sinsemellan, samt kontakter med Chalmers och med studenterna på Chalmers. Avancezklubben är mitt skötebarn.

Inledde studentkarriären på Chalmers som fanbärare och senare kompendiesekreterare i E-teknologstyrelsen. Senare 2e VO inom KS 75/76 med fokus på arbetsmarknads- och praktikfrågor. Den professionella karriären har skett inom IT-världen och hos företag som IBM, Siemens och Atea.

Staffan Mossberg, E98 – Sekreterare
+46 730 56 07 00

Mitt fokus: Är sekreterare i styrelsen och vill hålla ordning och reda på beslut och protokoll samt bidra till aktiviteter och arrangemang som våra medlemmar har glädje och nytta av.

Studerade elektroteknik under större delen av 90-talet vilket tog längre tid än avsett på grund av ett otal föreningsuppdrag på Et-sektionen och i kårstyrelsen (ArmUO), FuM, AB Ölbruket, med flera. Har därefter jobbat huvudsakligen på Ericsson, ST-Ericsson och Volvo Lastvagnar i Göteborg och Lund och även hunnit med två år i styrelsen för moderföreningen (CING). På fritiden försöker jag dämpa mitt intresse för öl och whisky med en mer hälsosam livsstil med träning och promenader. Med varierande framgång.

Lars Bern,  Industriell ekonomi + Entreprenörskolan -01
+46 730 61 00 57

Mitt fokus: Inspirerande möten där medlemmar kan bredda sitt chalmersnätverk och få insikt om Chalmers avtryck i Göteborg och omvärlden.

Värmlänning med mer än halva livet i Götet. Allätare inom innovation, såväl tekniskt som affärer. Har rört mig från alltifrån eget start-up till kommunala storbolag. Brinner för fortsatt stimulans av Göteborgsregionens och Västsveriges historiska utvecklingssprång. Gift med kemi-Sofia, två barn. Orienterar, springer (ibland ultra) och gärna för många skidresor till de norska fjällen för längdåkning och telemark.

Svante Bergö, F68 – Ordf. Senior-Emil
+46 733 22 33 99

Mitt fokus: Senior-Emil, hemsidan och jazzkvällar på Wijkanders. Webmaster för "Senior-Emils morgonpepp"

Tidigare kårordförande och spexdirecteur (60-talet). Krönte mina industriella äventyr med gymnasielärare i Ma, Fy och Data. Hängiven amatörjazzpianist och pianostämmare.

Mail till lokalavdelning Väst är cing.vast@gmail.com