Styrelse Lokalavdelning Väst 2023
 

Lars Stålheim, Fd83 – Ordförande
+46 709 87 48 97

Mitt fokus: LA-väst ska vara värdefull för både nya och gamla chalmerister.

Lockades till Chalmers av studieupplägget och festkulturen. Aktiv både inom studentkåren, sektionen och linjenämnden där utformningen av D-sektionen fortfarande bär mina spår.
Projektledning på Ericsson i Mölndal har sedan fört mig över hela jordklotet. Likaså har kunskaperna kommit väl till pass i O-ringen och mindre tävlingar här hemma.

Joakim Vijil, K81 – Sekreterare

Mitt fokus:  Att arbeta för ett hållbart, miljöbaserat och klimartsmart samhälle.

Är mest intresserad av naturvetenskapliga ämnen, men även sport; främst hockey, fotboll och basketboll. Arbetar gärna i organisationer, även idéella.

Caroline Lilja, E04

Mitt fokus:   Vill vara med och bidra till alumners fortsatta kunskapsresa genom en värdeskapande koppling till Chalmers som en kreativ miljö.

1999 flyttade jag till Göteborg från Småland och började på Chalmers med drömmen om att bli ingenjör. Chalmerstiden gav intellektuella utmaningar, vänner för livet och en verktygslåda för framtiden.

Arbetslivet med grund som ingenjör har gett mig många möjligheter med stor variation, inom Volvo och nu på Swegon. Det ger också en stor möjlighet att påverka den framtid vi vill skapa.

Fritiden spenderar jag helst med familjen, vänner, våra får och hund.

Agnes Nerelius, AT20

Mitt fokus:   Stärka kontakten mellan yngre och äldre generationer av chalmerister.

Var under studietiden mycket engagerad i diverse föreningar och kommittéer, framförallt Chalmersspexet. Arbetar till vardags som arkitekt och spenderar min fritid med att laga mat och dricka god dryck, gärna med goda vänner.

Marcus Hilding Södergren, F20 - Kassör
 

Mitt fokus: Att bygga gemenskap som stärker individer, ger positiv energi och gör skillnad både direkt och indirekt. Har fokus på Ledarskapsnätverket Avancez. 

Flyttade till Göteborg och Chalmers då utbildningen lockade. Vad jag inte visste var att kulturen och chalmersandan var det som skulle få mig att bli fast. Genom min chalmerstid har jag engagerat mig i bland annat musik, humor och styrelsearbete och hela tiden älskat gemenskapen och framåtandan. 
Har ett stort intresse för teknik och ledarskap vars frågor jag gärna diskuterar och reflekterar kring ute i naturen medan jag åker skidor, vandrar eller seglar. 

Claes Berlin  E 74

Mitt fokus:  Att verka för ingenjörers aktiva engagemang i en positiv och demokratisk samhällsutveckling.

Började på Chalmers samma år som människan tog sina första steg på månen och arbetat med kvalitetsutveckling inom ”rocket science”, den internationella rymdverksamheten under hela mitt verksamma yrkesliv. Parallellt med detta verkat som lärare på universitet och högskolor inom verksamhets- och organisationsutveckling i en roll jag benämner såsom ”human engineering”.
Trivs i mitt gamla lotshus på en ö längts ut i havsbandet, att ta en tur i min gamla merca-cab samt göra upplevelseresor ute i vår värld. Har nu som senior, dels tagit en del uppdrag inom näringslivet samt sökt mig till föreningslivet och ideellt arbete såsom detta i vårt eminenta CING, vidare även inom ”EWB - Ingenjörer utan gränser”, Hembygdsförening och Ö-råd på Käringön.
Njuter i gott sällskap med vänner av natur, musik, mat och dryck gärna ute
vid Västkustens klippor.

Svante Bergö, F68 – Ordf. Senior-Emil
+46 733 22 33 99

Mitt fokus: Senior-Emil, hemsidan och jazzkvällar på Wijkanders.
Primus Fatilaris i Rickard Wilson Sällskapet

Webmaster för "Senior-Emils morgonpepp"

Tidigare kårordförande och spexdirecteur (60-talet). Krönte mina industriella äventyr med gymnasielärare i Ma, Fy och Data. Hängiven amatörjazzpianist och pianostämmare.

Mail till lokalavdelning Väst är cing.vast@gmail.com