Visionsföredrag och AW tillsammans med Chalmers rektor Stefan Bengtsson!

CING Stockholm

Visionsföredrag och AW tillsammans med Chalmers rektor Stefan Bengtsson!

Under ett unikt och exklusivt tillfälle kommer Chalmers alldeles egen rektor Stefan Bengtsson att berätta om Chalmers nya vision och om framtiden. Det kan verkligen sägas att Chalmers nu spänner bågen ordentligt, år 2041 ska vi ha utvecklats till ett av de främsta tekniska universiteten i världen!

Visionen lyder ”Chalmers – ett globalt framstående tekniskt universitet för en bättre värld”. Med start kl 17:30 i hörsalen Auditorium i A-house kommer rektor Stefan att inleda sitt föredrag som kommer att bli mycket intressant och inspirerande. Ni kommer att få höra hur Chalmers kommer att nyttja stiftelseformen för att under kommande 20 år verkligen växla upp och ta sig an ambitionen att inte bara vara bäst i Sverige utan topp i världen. Stefan har varit vår rektor sen 2015 och som den observante redan noterat är rekryteringen i gång för att finna Stefans efterträdare. Vi får dessutom höra Stefan brodera ut kring hans framtida roll som styrelseordförande för Chalmers och hur han ser på framtiden när stafettpinnen som rektor och VD lämnas vidare.

Efter att vi lyssnat och ställt frågor till Stefan i hörsalen fortsätter trevligheterna på OMAKA bryggeri som ligger i samma byggnad. Minglet och skratten kommer att ljuda och fortsätta en bra stund in på kvällen. Varierat utbud av mat och snacks finns att beställa på bryggeriet tillsammans med drycken.

Alla chalmerister inklusive respektive välkomna!

Nyfiken på att läsa mer om visionen finns informationen här

Tid

Onsdag 25 januari 2023 kl 17:30 – 18:30 följt av AW på OMAKA.

Plats

A-house, Östermalmsgatan 26A, 114 26 Stockholm

Vi kommer skicka ut en Zoom-länk någon dag innan eventet till alla som anmält sig.

Styrelsen hälsar dig varmt välkommen

Anmälan
Facebook icon Website icon