Avancezklubben - Blir digital och välkomnar medlemmar i alla geografier att vara med!

Efter en tids träda har vi beslutat att starta upp Avancezklubben igen, men nu i en lite annorlunda kostym. Vi vill naturligtvis så långt möjligt behålla det uppskattade upplägget med intressanta talare  från näringsliv, FoU och samhälle, gärna med chalmersbakgrund och ett trevligt eftermingel med något ät- och drickbart. Talardelen är ju den enkla delen att åstadkomma, men hur skapar vi ett bra eftermingel?

Många av oss börjar ju få en viss erfarenhet av digitala möten i dessa tider. Och för er som inte testat detta så mycket ännu, skall Avancezklubbens upplägg förhoppningsvis vara en intressant upplevelse, som visar på ett sätt att kunna umgås med chalmersvänner också på distans. Vi välkomnar därför självklart också alla er som bor på annan plats än i LA Västs upptagningsområde, nu när vi kan träffas och umgås på detta sätt. Så nu kan Avancezklubben bli en Global aktivitet.

Vi kommer att utnyttja de möjligheter som den nya tekniken tillåter. I detta ingår att vi för minglet kan dela upp oss i ”bord” med teknikens hjälp, där det går att umgås och få en trevlig mingelstund med ett mindre antal andra deltagare (3-5 stycken).

För er som bor i närområdet, diskuterar vi också med restaurang Wijkanders om möjligheten att kunna avhämta något gott att äta inför träffen, till ett subventionerat pris. Mer om detta efter nyår.

Passa på att anmäla dig till vårens två första Avancezklubbar redan idag:

- Torsdagen den 28 januari gästas vi av Carina Edblad, V86 och VD för koncernen Thomas Betong AB. Läs mer om Carinas föredrag och anmäl dig här.

- Torsdagen den 25 februari gästas vi av Sara Wrige F96 och Tekn Dr F01, präst i Svenska kyrkan och församlingschef i Borås. Läs mer om Saras föredrag och anmäl dig här.

Vi ser fram emot att träffa dig på Avancezklubben!

Vänliga hälsningar,
Chalmersska Ingenjörsföreningen
LA Väst