Adressändring

Chalmersska Ingenjörsföreningen och Chalmers samarbetar för att upprätthålla aktuella uppgifter på  alla examinerade chalmerister (sk Alumner). Detta görs genom en portal som kallas Alumninät.

För att Chalmersska Ingenjörsföreningen alltid ska ha så färska uppgifter som möjligt vad gäller adresser och andra uppgifter underlättar det för oss om så många som möjligt och helst alla medlemmar är registrerade i Alumninät och där uppdaterar sin information vid t.ex. adressändring. Speciellt beroende är vi av att ha en aktuell e-mail adress eftersom nästan all kommunikation med alumner sker den vägen.

Genom Alumnnätverk har du också möjlighet att söka upp dina gamla studiekamrater och Chalmersska Ingenjörsföreningens medlemmar. För att dina kontaktuppgifter skall synas måste du vara registrerad och ge tillåtelse att detta skall synas.

Mer info om hur du ändrar adress eller gör sökningar finns på Alumnnätverk.

Notera: Alumnnnätverk dras för ögonblicket med driftstörningar. Tills vidare ber vi därför att adressändringar görs via mail till till info@avancez.se. Detta gäller för såväl e-postadress som vanlig adressändring samt ändring av för- och efternamn.