Einride öppnar dörrarna: Studiebesök ger exklusiv inblick i framtidens hållbara och autonoma transporter

Den 16 mars 2023 bjöd teknikföretaget Einride in till studiebesök och after work på sitt huvudkontor i Stockholm. Einride, kända för att vara pionjärer inom hållbara och autonoma transporter, gav deltagarna en unik inblick i företagets framåtblickande verksamhet.

Tomas Ohlson, en av företagets grundande ingenjörer, ledde evenemanget. Han presenterade företagets vision och ambition att fortsätta driva transportindustrin mot en mer hållbar och kostnadseffektiv framtid. Med Einrides fraktmobilitetsplattform Saga, och dess elektriska och autonoma lastbilsflottor, är företaget en central aktör i att göra grönare transportlösningar tillgängliga för företag över hela världen.

Einride har blivit kända för sina framsteg inom autonoma transporter. De blev först i världen att köra en elektrisk och autonom lastbil på allmän väg i Sverige 2019 och var det första bolaget som fick godkännande för autonoma transporter på allmän väg i USA 2022.

Evenemanget, som ägde rum mellan kl. 17:30 och 19:30, gav deltagarna möjlighet att ställa frågor och engagera sig i givande diskussioner med Tomas. Med begränsat till endast 50 platser, gav evenemanget en exklusiv inblick i den framväxande autonoma transportindustrin.

För mer information om Einride och deras arbete, besök företagets webbplats här. Vi ser fram emot att följa Einrides fortsatta framsteg inom hållbara och autonoma transporter och önskar lycka till i framtiden. 

Tack!