Höstmöte med efterföljande Spex & Höstkalas - Uppdaterad

Välkommen till CING:s traditionella Höstmöte med efterföljande Spex & Höstkalas lördagen den 7 november!

Ja, traditionellt vad gäller innehållet, men mer otraditionellt vad gäller hur vi presenterar det, detta förstås på grund av pågående Coronapandemi.

Vi kommer även i år att kombinera Lokalavdelning Västs och Moderföreningens höstmöten med sociala aktiviteter. Vi kommer att sända allt digitalt på grund av  Covid -19  och vi kommer att skicka ut länkar med instuktioner till alla som anmält sig.

Anmälan via formuläret har nu stängt. För sen anmälan maila sofie.franzen@cing.se. Ange namn, examensår och vilka aktiviteter som ni vill delta på. 

 

- Höstmöten, föreläsning och prisutdelning -

Eftermiddagen inledas 12:30 med LA Västs höstmöte, följt av moderföreningens höstmöte. Därefter blir det en föreläsning från Tomas Faxheden som är plattsformsledare för samverkansplattforment Entrepreneurship by Chalmers, Chalmers satsning av entreprenörskap. Efter det följer prisutdelning för årets Jubileumsstipendiater och Gustaf Dalénmedaljör.

Om föredraget:
Chalmers vill bli världsledande inom Innovation och Entreprenörskap!
 Chalmers Vasa blir Chalmers E-village. Nu får entreprenörskap ett eget kvarter och delen av Chalmers campus Johanneberg som kallats Chalmers Vasa blir Chalmers E-village. Här möts världsledande forskare, engagerade studenter, innovativa uppstarts- och tillväxtbolag samt näringsliv och samhälle för att dela idéer, utbyta kunskap och samverka. Chalmers E-village skall ha en bred grupp av aktörer som tillsammans skall ge en världsunik plats för att  skapa värde och nytta för både individen och samhället.

Möten, föreläsning och prisutdelning kommer att ske på Chalmers och streamas för CINGs medlemmar digitalt. Mer information och videolänk kommer skickas ut till deltagarna närmare mötet.
Handlingar till modeföreningens mötet finns här.
Agenda till LA Väst Höstmöte finns här.

- Spexföreställning -

I år kommer vi kunna erbjuda CINGs medlemmar den fantastiska möjligheten att uppleva Chalmersspexet Carl von Linné hemifrån soffan. Föreställningen kommer att streamas live från Chalmers med start kl 17. Det kommer finnas möjlighet att se föreställningen via länken upp 24 timmar efter föreställningen.

- Höstkalas -

Lokalavdelning Väst bjuder traditionsenligt in till Höstkalas. På grund av Covid-19 kommer årets Höstkalas å ena sidan vara en digital tillställning men det innebär å andra sidan att i år kan alla CINGs medlemmar delta. Middagen genomförs genom en digital bordsplacering, så att vi i mindre digitala grupperingar kan inmundiga något gott att äta, dricka och umgås. (När du anmäler dig kan du som vanligt ange önskemål om bordsgrannar). Naturligtvis har vi Toastmasters som bjuder in alla vid lämpliga tillfällen och i rätt tempo, att unisont sjunga traditionella snaps- och vinvisor. Kvällens sånghäfte hittar du här.

Vi är också väldigt glada att i samarbete med vår Chalmersresturang Wijkanders kunna erbjuda alla er som bor i närområdet av Chalmers, en trerätters middag till CING-pris för avhämtning. Du kan läsa om meny, pris och hur du beställer och hämtar upp middagen här. Detta är något vi varmt rekommenderar.

Videolänk kommer att skickas ut närmare Höstkalaset till de som anmält sig .