Avancezklubben: Carina Edblad, VD för Thomas Betong

Inbjudan till Avancezklubben torsdagen den 28 januari
Carina Edblad, VD Thomas Betong AB


Tid: Klockan 18.15
Plats:  Via digitala verktyget Zoom (mer info nedan och i anmälan).

Anmäl dig här.

Något om Carinas bakgrund:
Född och uppvuxen i Göteborg. Tekniskt gymnasium och Väg & Vatten på Chalmers var självklara val. Är en ”passionerad samhällsbyggare” med erfarenhet av många olika roller.

Något om Carinas föredrag:
Vägen från Chalmers till VD och Styrelsearbete – några axplock och reflektioner.
Hållbarhet på riktigt – Hur bidrar Thomas Betong?

Efter föredraget har vi ett digitalt eftermingel  - notera ett av alternativen om ditt deltagande när du anmäler dig.

Avancezklubben blir digital

Efter en tids träda har vi beslutat att starta upp Avancezklubben igen, men nu i en lite annorlunda kostym. Vi vill naturligtvis så långt möjligt behålla det uppskattade upplägget med intressanta talare och ett trevligt eftermingel med något ät- och drickbart. Talardelen är ju den enkla delen att åstadkomma men hur skapar vi ett bra eftermingel?

Många av oss börjar ju få en viss erfarenhet av digitala möten i dessa tider. Och för er som inte testat detta så mycket ännu, skall Avancezklubbens upplägg förhoppningsvis vara en intressant upplevelse, som visar på ett sätt att kunna umgås med chalmersvänner också på distans. Vi kommer att utnyttja de möjligheter som den nya tekniken tillåter. I detta ingår att vi för minglet kan dela upp oss i ”bord” med ett fåtal deltagare per grupp, där det går att umgås och få en trevlig mingelstund.

Vi diskuterar också med Wijkanders om möjligheten att kunna avhämta något gott att äta inför träffen, till ett starkt subventionerat pris. Återkommer om detta.

Väl mött på Avancezklubben!

Vänliga hälsningar,
CING LA Väst