Vårprogrammet börjar ta form

Hur många bor det i Stockholm? En dryg miljon! Varav 1 500 chalmerister som förgyller staden med chalmersandan. Jag själv är stolt över att i årsskiftet ha fått äran att leda arbetet för oss sju som ingår i CING­styrelsen 2018!

Vi representerar sju sektioner och täcker examen lagda mellan 1974 och 2017. Ny för i år i styrelsen är Isabel Azcárate som avlade examen vid Industriell ekonomi i höstas och agerade toastmadamme på vår legendariska jubileumsmiddag i Stadshuset i våras. Tillsammans har vi planerat in ett vårprogram som vi hoppas ska göra minst lika stor succé!

Vi fortsätter vår serie av besök på Nobel­muséet där vi fokuserar på ett nobelpris per tillfälle och avrundar med en bit mat och dryck, nästa tillfälle kommer i april! Under maj månad bjuder CING på rundtur på Centrum för näringslivshistoria med fokus på svenska innovationer. Som avslutning av terminen planerar vi en utflykt till Tom Tits där man gärna får ta med barn och barnbarn. Som vanligt äger senior­Emil/ia rum på Karla Café första torsdagen i mån­aden. Utöver detta så kommer vårprogram­met fyllas på med en och annan spontan afterwork.

Om du bor i Stockholmsområdet eller ofta befinner dig på våra breddgrader känn dig välkommen på våra arrangemang! Info hittar du på Facebook (CING Stockholm) eller via våra medlemsmail. Den som först ger mig summan av alla tal i min text bjuder jag på nötter nästa gång vi ses i baren!!

Therese Eriksson, I09 DR16