Ölprovning på Brygghuset Finn

Chalmersska Ingenjörsföreningen i Skåne Örestad bjuder in till
digitalt studiebesök på Brygghuset Finn i Landskrona.

Tidpunkt:   torsdagen den 26:e november kl. 19:00 – 20:30
Plats:        Pga. Covid-restriktioner blir mötet helt och hållet digitalt.

Joacim Larsen, CEO och grundare, är på plats i brygghuset. Härifrån berättar han om bryggeriet, om öltillverkning samt leder ölprovningen.
Tekniken för digitala möten har inte kommit ända dithän att doft och smak kan förmedlas. För att vara med på provsmakningen måste du själv köpa hem ölen och sedan prova tillsammans med Joacim.

Inte mindre än 23 olika ölsorter från Brygghuset Finn finns att tillgå på Systembolaget. Hur gärna vi än skulle vilja, så kan vi bara prova en liten del av dessa ikväll!! Följande ölsorter kommer vi att prova:

  •  
  • Wheat Blanc           nr 31652
  • California Lager     nr 32576
  • Citraic IPA               nr 31819
  • Winter Bock            nr 32286

 

Ölen finns inte i alla systembolagsbutiker. Enklast beställer du till din lokala butik via www.systembolaget.se Det tar ca 4 arbetsdagar från beställning till leverans så var ute i tid.

BRYGGERIET

Brygghuset Finn är ett prisbelönt skånskt mikrobryggeri med säte i Landskrona. Bryggeriet grundades av ekonomen Joacim Larsen och ingenjörerna Petter Lindholm och Simon Frennberg med målet att göra människor lika passionerade för ärlig närproducerad hantverksöl som de är.

 I slutet av oktober 2013, i den skånska staden Landskrona, bryggdes Brygghuset Finns första hantverksöl. Sedan dess har många ölsorter sett dagens ljus, vunnit åtråvärda priser och avnjutits av många nöjda kunder.

Anmälan sker på skane@avancez.se senast måndagen den 23:e november. Därefter kommer information hur man ansluter till mötet.

Välkomna!!!