Rollen för Chalmers Stiftelse i den nya visionen för Chalmers Tekniska Högskola

För två månader sedan fick vi höra rektor Stefan Bengtsson inspirera med Chalmers nya vision. Nu har det blivit dags för uppföljningen! Martin Nilsson Jacobi, VD vid Chalmers Stiftelse tillika Professor vid Rymd-, geo- och miljövetenskap gästar oss exklusivt i Stockholm. Martin kommer att prata om stiftelsens roll i Chalmers nya vision: att år 2041 ha utvecklats till ett av de främsta tekniska universiteten i världen—som dessutom verkar för en bättre värld!

Under det här föredraget ger Martin svar på frågor som: Hur kommer Stiftelsen att jobba för att nå visionen? Vad är Stiftelsens roll? Vilken påverkan har Stiftelsen för Chalmers under denna förändringsresa?

Evenemanget drar i gång kl.17:30 i hörsalen Auditorium i A-house nära KTH. Efter att vi lyssnat och ställt frågor till Martin i hörsalen fortsätter trevligheterna på mingelytan utanför. Där kommer det att serveras dryck och lättare tilltugg.

Från 19.30 och framåt finns möjlighet att stanna på middag på OMAKA-bryggeriet som ligger i samma byggnad. Då kan man med fördel göra en reservation på bryggeriets hemsida genom länken nedan.

Alla chalmerister inklusive respektive välkomna!

Nyfiken på att läsa mer om visionen finns informationen här
Länk till information om Chalmers Stiftelse finns här

 

Tid

Onsdagen 22 mars 2023 kl 17:30 – 18:30 följt av AW på OMAKA.

Plats

A-house, Uggelviksgatan 2E, 114 26 Stockholm

Det går att delta via Zoom vi kommer skicka ut en länk någon dag innan eventet till alla som anmält sig.

För den som vill boka bord: gå till https://omaka.beer/ och klicka på “boka” uppe i högra hörnet. (glöm inte att också boka dig till eventet nedan)

Styrelsen hälsar dig varmt välkommen

Anmälan