Studiebesök & AW på Einride i Stockholm

Einride är ett teknikföretag som bygger transportindustrins framtid. Bolaget grundades 2016 och blev först i världen att köra en elektrisk och autonom lastbil på allmän väg i Sverige 2019.

År 2022 var det det första bolaget att få godkännande för att köra autonomt på allmän väg i USA. Genom sin fraktmobilitetsplattform Einride Saga, elektriska och autonoma lastbilsflottor, och laddningsnätverk, gör Einride det möjligt för företag att implementera hållbar och kostnadseffektiv fraktmobilitet.

Företaget finns i Stockholm, Göteborg, Austin, TX och New York. För mer information, besök dem på webben.

Vi är välkomna av Robert Falck (M10), som är VD och grundare av Einride. En serieentreprenör som varit medgrundare till ett flertal bolag och som arbetat sig upp från fabriksgolvet hos stora OEM-tillverkare innan han år 2016 startade Einride.

Linnéa Kornehed Falck är Chief Marketing Officer (CMO), vice VD och medgrundare. Linnéa är ansvarig för fortsatt positionering av Einride som ett ledande namn inom hållbara, autonoma transporter. Linnea, som utsågs till en av Forbes 30 Under 30 i Europa 2020 har med framgång ansvaret över Einrides varumärke. Innan hon startade Einride arbetade hon inom produktutveckling och IT-konsultverksamhet med flera startups.

Tid

Torsdagen den 16 mars 2023 kl 17:30 – ca 19:30

Det finns bara möjlighet att ta emot 50 deltagare så anmäl dig så snart som möjligt.

Plats

Einride AB, Regeringsgatan 65, 111 56 Stockholm

Styrelsen hälsar dig varmt välkommen

Anmälan